20-years-flag

Live, Enjoy And Love

AMBROGIO ROBOT

Automatische Grasmaaier

Enjoy Your SMART Garden

De Ambrogio robot is de perfecte bondgenoot om elke dag welk type tuin dan ook te beheren: van kleine residentiële tuinen, eenvoudig en complex, tot grote tuinen.

Modellen

EENVOUDIG & ECOLOGISCH

EENVOUDIG & ECOLOGISCH

Respecteert het milieu en maakt geen lawaai, het beheer is eenvoudig en intiuïtief. De mulching-functie maakt het mogelijk om een gezond en weelderig gazon in stand te houden dat minder meststoffen nodig heeft en minder maaien vereist.

HOGE PRESTATIES & NAUWKEURIGHEID

HOGE PRESTATIES & NAUWKEURIGHEID

De robot kan de moeilijkste hellingen aan tot 55% voor het Elite 85 model. De roestvrijstalen messen zijn speciaal ontworpen om alle soorten grasoppervlakken mooi, gelijkmatig en snel te maaien.

AUTONOMIE & EFFICIËNTIE

AUTONOMIE & EFFICIËNTIE

De Ambrogio robot hoeft overdag en ‘s nachts geen herhaalde continue cycli te draaien. Met een doordachte programmering en een krachtige motor kan de robot de hele nacht en een deel van de dag rusten (of omgekeerd, naargelang de behoeften van de eigenaar).

SLIM & GEBRUIKSVRIENDELIJK

SLIM & GEBRUIKSVRIENDELIJK

Ambrogio heeft sensoren die de robot bij regenweer waarschuwen om terug te keren naar het oplaadstation tot het weer verbetert. U kunt de sensoren echter ook uitschakelen.

Kies uw Ambrogio

Drie lijnen, vele modellen, voor elk type tuin.

Vergelijk modellen

model1

GREEN LINE

Enjoy your Time

Kleine en complexe tuinen

garden1

model2

PRO LINE

Love your smart Garden

Grote en middelgrote gecompliceerde tuinen

garden3

model3

NEXT LINE

Live in the Future

Gemiddelde en gescheiden tuinen

garden2

Calculate Annual Saving

Discover the advantages of Ambrogio Robot in terms of environmental sustainability, energy efficiency, savings and leisure.

Calculate Annual Saving

AMICO

HET loT APPARAAT VAN AMBROGIO

AMICO is de nieuwe technologie voorzien van het ZCS-logo die de werking van Ambrogio garandeert op een veilige afstand van het dier, tot de automatische uitschakeling van het mes.

MEER LEZEN

SMART ASSISTANT

De Ambrogio robot spreekt de taal van de toekomst!

De modellen uitgerust met ZCS Connect kunnen communiceren met de meest populaire spraakassistenten (Apple’s Siri, Google Home and Amazon’s Alexa).

MEER LEZEN

INFINITY SYSTEM

Het innovatieve navigatiesysteem

Met het innovatieve navigatiesysteem kunnen meerdere robots tegelijkertijd op een slimme en geïntegreerde manier beheerd worden.

MEER LEZEN

AMBROGIO ROBOT

Ambrogio is al 20 jaar een familielid

Ambrogio robot is de automatische grasmaaier die volledig autonoom is en die in alle veiligheid voor uw gazon zorgt. Ambrogio is de ideale oplossing voor diegenen die het perfecte gazon en meer vrije tijd willen. Het is geschikt voor diegenen die op zoek zijn naar uitmuntendheid, professionalisme en technologische innovatie, gecombineerd met respect voor het milieu.

Ambrogio Robot

Catalogus

Ambrogio robot is een Made in Italy product: Borstelloze motoren, lithium batterijen, resistente en betrouwbare materialen die lang meegaan en een mooi en goed afgewerkt ontwerp om hoge prestaties te bieden op alle soorten gazons.

Download de Catalogus 2020