€ 900,- Excl. BTW

Slanglengte (m)

30

Slangdiameter (mm)

20

Werkdruk (bar)

2-4

Capaciteit (l/min)

10-15 (0,6-0,9 m³/uur)

Straal (m)

3-6 (360°) (8-13 meter met sectorsproeier)

Werkbreedte (m)

6-12 (360°)

Deze Orma beregeningshaspel,  wordt met name toegepast in tuinen met bomen of andere obstakels die een rechte lijn tussen de beregeningshaspel en sproeier niet mogelijk maken.

In tegenstelling tot andere beregeningshaspels wordt bij de stroller de slang uitgerold en rijdt de slangwagen over de slang terug naar het beginpunt, in plaats van dat de sproeier door de beregeningshaspel teruggetrokken wordt naar de haspel. Hierdoor is het dus niet nodig dat er een rechte lijn is tussen de sproeier en beregeningshaspel.

De slang heeft een lengte van 30 meter en een diameter van 20 mm. De slang wordt automatisch opgerold met behulp van turbinemotor. De turbine zorgt ervoor dat er minimaal drukverlies is voor de motor en er dus meer druk over blijft voor de sproeier en er een groter oppervlak beregend wordt. De snelheid waarmee de slang opgerold wordt is instelbaar en hiermee aan te passen aan uw voorkeur.

Door het innovatieve turbinesysteem is het gebruik van speciaal water en bemestende stoffen mogelijk.

De beregeningshaspel wordt geleverd met een rondsproeier. De sproeidiameter is 20 meter, afhankelijk van de waterdruk en de weersomstandigheden (windkracht).

Als de beregeningsslang opgerold is wordt de watertoevoer automatisch gesloten en eindigt het sproeien.

Door het unieke ontwerp van de Stroller volgt de haspel de uitrol van de slang. Zo is de Stroller voor de meest complexe tuinen geschikt.

Sectorsproeier €30
Transportbeugel €39,50

Klik voor product catalogus