Bent u op zoek naar hand- of elektrisch gereedschap? DTS Putten biedt u een groot assortiment aan handgereedschap en heeft elektrisch gereedschap van een aantal topmerken.

dts

Handgereedschap

In het uitgebreide assortiment van DTS Putten vindt u onder andere het handgereedschap van de volgende topmerken:

NEO

NEO is het nieuwe industriemerk van vandaag. NEO biedt een compleet assortiment aan handgereedschap voor de meest veeleisende gebruiker en voor de doe-het-zelver die professionele kwaliteit wil tegen een gunstige prijs. NEO gereedschappen worden ontwikkeld met de gebruiker in gedachten.  In het fabricage proces staan de nieuwste materialen en technologieën garant voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Het NEO symbool is een garantie voor onveranderlijke kwaliteit. Goed gereedschap is het halve werk en NEO maakt dit meer dan waar terwijl u aanmerkelijk minder hoeft uit te geven. NEO geeft standaard 25 jaar garantie.

TOPEX

Hét gereedschapsmerk voor de doe-het-zelver. Een enorm breed aanbod waarbij uiterste zorg besteedt wordt om de juiste kwaliteit te bieden tegen een zeer concurrerende prijs. Strenge kwaliteit eisen die continu getest worden in TOPEX eigen laboratoria. Efficiënt werken en gebruiksgemak zijn zichtbaar in het ontwerp van het product.  Voor elke doe-het-zelver met een kleine portemonnee doet TOPEX u het beste aanbod.

Elektrisch gereedschap

GRAPHITE

GRAPHITE heeft een breed aanbod van elektrisch gereedschap en accessoires, gemaakt met geavanceerde renovatie, bouw- en houtbewerking banen in het achterhoofd. Amateurs en professionals vinden hier de oplossingen die nodig zijn in het boren, knippen, zagen, slijpen en schuren en nog vele andere toepassingen met veel gebruikte materialen, zoals beton, baksteen, karton, gips, hout, glazuur, keramiek, glas, kunststoffen en diverse metalen.

GRAPHITE producten zijn ontworpen voor zwaar gebruik. We raden dit merk aan voor veeleisende knutselaars en professionals die meer verwachten en minder willen uitgeven.

Makita

Wij verkopen tevens elektrisch gereedschap van Makita. DTS Putten heeft door samenwerking met deze partner de mogelijkheid tot een ruim aanbod van vele artikelen. Klik op de logo om de site te bezoeken.

makita