DTS Putten bv beschikt over een ruim assortiment aan bladblazers, kettingzagen, heggenscharen, zitmaaiers en maaiers. Met onze jaren ervaring op dit gebied kunnen wij u dan ook een uitgebreid advies geven over welk apparaat het best bij u past. Ook voor problemen met of onderhoud aan uw machine, kunt u bij ons terecht. Tevens kunt u bij ons tuinmachines huren.

Aankoop

Bij de aankoop van een tuin- of parkmachine is het belangrijk dat u eerst voldoende ingelicht wordt over de mogelijkheden met de verschillende apparaten en merken. Uiteraard wilt u ook graag een blik werpen op de verschillende apparaten die u kunt aanschaffen. DTS Putten kan aan uw wensen tegemoet komen. We hebben namelijk een groot assortiment aan tuin- en parkmachines in onze showroom staan. Ook zijn er verschillende demomodellen waarmee u ervaring kunt opdoen hoe een bepaalde machine werkt.

Onderhoud

Een goede tuin- of parkmachine heeft goed onderhoud nodig. Door regelmatig uw machine na (te laten) kijken, kunt u vele ongemakken voorkomen. Voor het verhelpen van storingen of ongemakken aan uw machine kunt uiteraard altijd bij ons terecht. Daarnaast hebben wij ook elk najaar de Winterbeurten actie, dan kunt u tegen een aantrekkelijke prijs uw machine laten nakijken en zullen wij waar mogelijk de machine ook reinigen. Zo hoeft u het nieuwe seizoen geen valse start te maken.

Verder adviseren wij u ook de speciale 2- en 4-takt brandstoffen van Aspen te gebruiken. Deze hoogwaardige brandstof zorgt voor minder slijtage aan uw motor, maar is ook beter voor uw gezondheid. De brandstof heeft geen last van ‘scheiding’, waardoor uw machine – ook als deze al een lange tijd niet is gebruikt – een stuk gemakkelijker start.

Inruil en occasion

DTS Putten biedt ook de mogelijkheid om uw oude machine in te ruilen (voor een nieuwer exemplaar). Ook hebben wij vaak wel enkele occasions staan, mocht u daarin geïnteresseerd zijn. Voor de occasions kunt u hier terecht.

DTS Putten is bereikbaar via (0341) 49 13 29