DTS Putten beschikt over een modern inbouwmeubel. Dit meubel is een presentatie van de nieuwste inbouwapparatuur en aanverwante artikelen. Er is een breed assortiment van hoge kwaliteit koelkasten, kookplaten, ovens, afzuigkappen en vaatwassers. Kortom, alles om de keuken van alle gemakken te voorzien. Onze inbouw display is tevens voorzien van een Virtual Shelf.

Met dit virtuele winkelschap hebt u direct digitaal toegang tot het volledige inbouwapparatuur assortiment van DTS Putten. Is het artikel wat u zoekt niet aanwezig in de winkel? Dan kunt u via de Virtual Shelf (een zeer gebruiksvriendelijke touchscreen met een overzichtelijk menu ) toch gemakkelijk alle informatie over het inbouwartikel terugvinden. Natuurlijk kunt u ook direct een bestelling plaatsen.

Inbouwapparatuur merken

Onze inbouwdisplay bevat vooral de hoogwaardige inbouwapparatuur van topmerk Siemens, maar ook voor apparatuur en toebehoren van andere topmerken bent u bij DTS Putten aan het juiste adres. U kunt in onze winkel terecht voor artikelen van onder andere Miele, Bosch, Pelgrim, Liebherr, Beko, Tefal en Philips. Natuurlijk staan onze adviseurs voor u klaar met gedegen en eerlijk advies over de aanschaf van uw nieuwe inbouwapparatuur.

Bezorging en installatie inbouwapparatuur

U kunt de apparatuur natuurlijk zelf meenemen, maar deze thuis laten bezorgen is voor DTS Putten ook geen enkel probleem. Het inbouwen van de apparatuur kunt u met een gerust hart overlaten aan onze vakkundige en ervaren inbouwspecialisten.

Advies op maat

Onze adviseurs geven u graag een advies op maat, dit kan trouwens ook bij u thuis gebeuren. Hebt u defecte inbouwapparatuur die u nog niet wilt vervangen? Ook voor vakkundige reparaties kunt u een beroep op ons doen.

Wilt u meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt natuurlijk ook binnenstappen in onze winkel aan de Roosendaalseweg 131 in Putten.  We zijn zes dagen per week geopend.