DTS Putten heeft een breed assortiment verf en toebehoren van kwalitatief hoogstaande merken.

Koopmans verf

Koopmans verf is een vertrouwd product in het assortiment van DTS. Dit verfmerk bestaat sinds 1885 en levert een professionele verf met nieuwe en frisse kleuren en een betrouwbare kwaliteit. Koopmans Verf staat voor ruim 125 jaar verf bereiden en zorgt als ambachtelijke verfmaker voor een vooraanstaand verfproduct. In het brede assortiment vindt u producten zoals Ecoleum (ruw en fijn bezaagd hout, verouderde verpoederde carbolineum lagen, opgeschuurd verweerd hout) en Perkoleum(gevelbeschieting, nieuw en reeds geschilderd hout, deuren, kozijnen enz.), maar ook een volledige lijn in zijde en hoogglans. Deze producten voor buiten liggen standaard op voorraad in onze winkel. Informeer voor de binnenproducten bij één van onze medewerkers.

Touwen & Co. B.V. Verffabriek te Zaandam

Touwen & Co. B.V. levert thans een toonaangevend compleet assortiment voor de doe-het-zelver en professionele gebruikers. Uitstekende kwaliteitsproducten voor het verfraaien en optimaal beschermen. Door het specifieke karakter van vele producten van Touwen & Co. B.V. onderscheid het assortiment zich als duurzame bescherming voor het behandelen van hout, metaal, polyester, steen en beton.

 • Voor de woning
  Verven, beitsen, lakken en speciale producten.
 • Voor de tuin
  Tuinbeitsen, oliën, tuinhuisbeitsen en metaalverven.
 • Voor daken en goten
  Onderhoud en renovatie van daken en goten.
 • Voor boten
  Bootlakken en onderwatersystemen.
 • Voor het buitenonderhoud
  Stallen, mestsilo’s, afrasteringen, damhekken en schuren.

Verfbenodigd heden van Elma

elma-banner_2

Bij DTS Putten vindt u de verfbenodigdheden van topmerk Elma. Het assortiment bestaat uit kwasten, pencelen, kitten, thinner, terpentine, wasbenzine, afplakband en afdekfolie. Kortom, alles wat een schilder of doe-het-zelver nodig heeft. Elma biedt waar voor je verf. Met een breed aanbod verfbenodigdheden, en de juiste prijs- kwaliteitsverhouding. De juiste materialen voor elke schilderklus.