U  kunt bij ons wasautomaten, droogautomaten, vaatwassers, koelers en vriezers, stofzuigers en divers klein huishoudelijk apparatuur vinden. Daarnaast biedt DTS Putten in combinatie met de reparatieservice de ideale mogelijkheid voor aanschaf of vervanging van uw apparatuur. Wij hebben de kennis in huis en de mogelijkheden om u de juiste apparatuur te adviseren en te leveren.

Wasmachines, droogautomaten en afwasautomaten

Bij de aanschaf van een was, droog of afwasautomaat is het belangrijk dat u een goed advies krijgt over een mogelijk aan te schaffen apparaat. De aanschaf van een wasautomaat vraagt om een weloverwogen keuze, want er gaat een aardig bedrag mee gepaard. Er is een groot verschil tussen kwaliteit en prijs. DTS Putten kan u een ruim assortiment tonen en adviseren bij het kiezen van een wasautomaat.

Klein huishoudelijke apparatuur

Een divers assortiment van koffiezetapparatuur, waterkokers, frituurpannen en strijkijzers kunt u bij de ingang van de winkel bewonderen. Daarnaast zijn er scheerapparaten, elektrische tandenborstels, mixers en kruimeldieven, weegschalen aanwezig De merken waar wij voornamelijk leveren zijn Tefal, Philips, Inventum, Princess, Braun. Onder partners witgoed kunt u links naar desbetreffende merken vinden. Uiteraard zijn alle merken leverbaar, maar niet altijd aanwezig in de winkel.

Reparatie

Voor storingen en defecten aan uw apparatuur – hoe groot of klein het apparaat ook is – kunt u bij ons terecht. We proberen eerst zelf het defect op te sporen en te repareren. Mocht uw apparaat nog binnen de garantietermijn een defect hebben opgelopen, dan communiceren wij voor u met de leverancier. Reparatie aan kleine apparaten gebeurt in de werkplaats, voor grotere apparaten komen wij bij u thuis langs.

Inruil en occasion

Wilt u uw apparaat inruilen, dan kunt u ook bij ons terecht. Voor een overzicht van recente occasions kunt u hier terecht.

DTS Putten is bereikbaar via (0341) 49 13 29 en 06-41345131