AMBROGIO ROBOT

Automatische Grasmaaier

Geniet Van Uw Slimme Tuin

De Ambrogio robot is de perfecte bondgenoot om elke dag welk type tuin dan ook te beheren: van kleine residentiële tuinen, eenvoudig en complex, tot grote tuinen.

 

 

RUIMTE VOOR KEUZE

Er is een Ambrogio voor elke behoefte, vele modellen die aan verschillende behoeften voldoen. Ambrogio is de perfecte bondgenoot van uw dagelijkse leven voor het beheer van elk groen gebied: kleine tuinen, eenvoudig of complex, vlak of steil aflopend, tot grote groene ruimten. Flexibele modellen uitgerust met nieuwe technologieën die het mogelijk maken om afzonderlijke of geïntegreerde gebieden te beheren.

Omdat u in het midden van uw projecten staat.

GREENline

RUIMTE VOOR DE TOEKOMST
Ambrogio is een echte vriend van uw tuin, intelligent, hyper-verbonden en interactief. U kunt het instellen op een eenvoudige en intuïtieve manier dankzij het aanraakscherm; u kunt het beheren en controleren, zelfs op afstand via de APP, om van elk moment van uw vrijheid te kunnen genieten. Met Ambrogio is het ook mogelijk om de robot te besturen met spraakopdrachten via een eenvoudige internetverbinding.
Wanneer technologie en innovatie uw dagelijks leven bedienen.

NEXT LINE

RUIMTE VOOR SCHOONHEID

Ambrogio heeft een innovatief en verfijnd ontwerp dat zijn lijnen en prestaties verbetert. De vormen zijn ontworpen om beter aan te sluiten in de kenmerken van de tuinen, en om obstakels te vermijden, om de randen te benaderen zonder ooit afstand te doen van de perfectie van het gemaaide gras, zelfs in de moeilijkste gebieden. Elke lijn is herkenbaar aan het ontwerp en de kleuren, allemaal “made in Italië”. Unieke materialen, bestand tegen het buitenleven, gecombineerd met hoogwaardige technologieën, geven Ambrogio een lange levensduur.

Voor u die van stijl houd in alle details.

PRO LINE

 

 

Voor meer informatie: bel ons of kom gerust langs of kijkt u eens op de website van Ambrogio.  http://www.ambrogiorobot.com/nl