Op zoek naar een goede wasstraat in de regio Putten, Nijkerk, Harderwijk en Ermelo? Bij DTS Putten kunt u uw auto (laten) wassen. U kunt ervoor kiezen om uw auto grondig te laten reinigen in onze moderne wasstraat of zelf uw auto schoon te maken in een goed uitgeruste wasbox. Naast een perfecte service hanteren wij in onze wasstraat ook scherpe prijzen. Mocht u vragen of opmerkingen hebben over onze wasstraat, dan horen wij dat graag. Wij willen namelijk dat de klant met grote tevredenheid gebruik blijft maken van onze diensten. Dus is uw auto toe aan een goede schoonmaakbeurt? Kom dan naar onze wasstraat aan de Roosendaalseweg 131 in Putten. Bedrijven kunnen op rekening wassen, lees hieronder meer over de wasstraat voor bedrijven.

Wasstraat

De wasstraat (Putten, Nijkerk, Harderwijk, Ermelo) biedt een verscheidenheid aan programma’s. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor uitsluitend wassen tot een volledig wasbeurt met actief schuim, polish, superwax, chassiswas, hogedruk reinigen zijkant en drogen. Bij onze wasstraat zit ook een voorwas service inbegrepen: de auto wordt vooraf gereinigd voor een nog beter eindresultaat.

Service

U kunt bij alle programma’s van onze wasstraat rekenen op een uitstekende service. Wij doen ons best om uw auto zo zorgvuldig mogelijk te behandelen en de auto met een goed resultaat af te leveren. Bent u slecht ter been of heeft u graag dat wij u helpen? Dan kunnen wij uw auto van begin tot eind door de wasstraat leiden, zonder dat u er zelf moeite voor hoeft te doen.

Lak

Wij willen u er wel op wijzen dat het bijhouden van de autolak een vereiste is om de auto met een goed resultaat door de wasstraat te halen. Wij kunnen bij een langdurig ongewassen auto geen garanties voor een perfect resultaat geven. Echter voor vragen over onze kwaliteit kunt u gerust één van onze vaste klanten van onze wasstraat aanspreken, wij kunnen u verzekeren dat het overgrote deel van onze klanten (zeer) tevreden naar huis rijdt

Wasstraat waskaart

Wij bieden ook de mogelijkheid om met de waskaart te sparen voor een gratis wasbeurt. Wanneer u uw auto laat wassen in onze wasstraat krijgt u een stempel op de kaart. Bij tien stempels heeft u een volle waskaart en kunt u geheel gratis gebruikt maken van programma vier in de wasstraat. Dit kunt u onbeperkt blijven herhalen. Wilt u altijd uw auto wassen met korting? Maak dan gebruik van de wasstrippenkaart.

Overzicht programma’s wasstraat

Hieronder een overzicht van alle programma’s waaruit u kunt kiezen in onze wasstraat (Putten, Nijkerk, Harderwijk, Ermelo). Wanneer u vragen heeft over de verschillende programma’s of hulp wilt bij het gebruik van de wasstraat, dan helpen onze werknemers u graag verder.


Wasstraat / wasbox Putten, Harderwijk, Ermelo en Nijkerk.Wasbox

Naast de wasstraat biedt DTS Putten u ook de mogelijkheid om zelf uw auto te wassen. U kunt gebruik maken van onze goed uitgeruste wasbox met een diversiteit aan wasprogramma’s. U heeft de mogelijkheid om de auto met de hoge druk reiniger af te spuiten. U kunt dan kiezen voor water, shampoo en hete wax. Daarnaast is het ook mogelijk met de borstel met shampoo toevoer de auto te reinigen.

U kunt € 0.50, € 1.00 en € 2.00 munten gebruiken.

Stofzuigen

Na of voor een schoonmaakbeurt, in de wasstraat of wasbox, van het exterieur van uw auto, wilt u natuurlijk ook graag het interieur schoonmaken. Dit is mogelijk met de de krachtige stofzuigers die DTS Putten bij de wasstraat heeft staan. Zo hoeft u thuis niet de stofzuiger te pakken en een extra snoer uit te rollen, maar kunt u in een paar minuten uw auto stofzuigen.

U kunt ook hier € 0.50, € 1.00 en € 2.00 munten gebruiken.