Klantvriendelijk en prijsgericht, dat is tanken bij Oliehandel van Drie.

Oliehandel van Drie is een bedrijf, dat al meer dan 75 jaar, een goede service verleent. Waar het jaren geleden met een paard en wagen begon, is er nu al een 3e generatie van Drie. De huidige generatie is dan ook nog steeds in de weer met het tankstation, de shop en de bezorging.

In 2001 is onze gehele pomp gerenoveerd en is het ook mogelijk 24-uur per dag te tanken. Dit om het voor u allemaal een stukje makkelijker te maken.We staan overigens nog altijd voor uw klaar, maar dan van maandag tot zaterdag tussen 8.00 en 18.00 uur bij de pomp aan de Roosendaalseweg.

Voor vragen en suggesties kunt u altijd bij ons terecht. Wij wensen u veel tank plezier.

De producten die u bij Oliehandel van Drie kunt tanken:

  • Euro 95, E10
  • Euro 98, E5
  • Diesel
  • LPG
  • Petroleum / Petrolux
  • Ad Blue

De producten die wij bij u kunnen bezorgen zijn

  • Petroleum

Thuis bezorgen

Bezorgen gebeurt op professionele wijze en volgens de algemene richtlijnen die hiervoor zijn opgesteld. Het aantal liters bepaald uiteraard tegen welk scherpe tarief u het product kunt verkrijgen.

Oliehandel van Drie staat bekend om de prijs, maar ook om de service. Naast diverse brandstoffen bezorgen wij ook (camping)gas.

Wilt u een vrijblijvende offerte? Dan kunt u contact met ons opnemen via e-mail of telefoon.

Gas

Particulier of zakelijk, Oliehandel van Drie kan aan uw vraag, wat betreft gasflessen, voldoen.

Wij verkopen de volgende merken gas:

Vraag naar de prijzen en voorwaarden in de winkel.

Tankpas

Een Van Drie Tankpas betekent optimaal gemak voor u. Met deze pas kunt u namelijk 24 uur per dag, 7 dagen per week over motorbrandstof beschikken.

De afrekening volgt later via automatische afschrijving van uw bank/girorekening.

Wanneer u nog geen Van Drie tankpas heeft of een extra pas aanvraagt met een apart rekeningnummer, wordt er €7,- afgeschreven als borg. Hetzelfde geldt wanneer wij u een nieuwe pas moeten toezenden als gevolg van verlies van de pas en/of PIN-code.
Op verzoek is het mogelijk uw tankpas te laten programmeren met een door u gewenste PIN-code. (Lokatie Oude Nijkerkerweg)

Vraag naar de “Algemene Voorwaarden” die van toepassing zijn op het gebruik van de Van Drie Tankpas.