DTS Putten bv is gespecialiseerd in witgoed, tuin- en parkmachines en heeft tevens een eigen servicedienst. Ons personeel staat garant voor vakwerk, wat resulteert in een optimale tegemoetkoming aan de wensen van onze klanten. In onze winkel is ruimte voor witgoed, elektrisch- hand- en stratenmakergereedschap, ijzerwaren, werkkleding en -schoeisel, tuin- en parkmachines, verf, pvc, tyleen en de veehouderij gereserveerd. Wij helpen u graag bij het maken van een goede keuze.

Mocht u materialen zoeken die wij niet specifiek in ons uitgebreide assortiment hebben opgenomen, dan is het altijd nog mogelijk om materiaal voor u te bestellen. Zo bent u er zeker van dat u niet met lege handen naar huis zult gaan. Lees meer onder witgoed, tuinmachines of gereedschap. Wij verzorgen reparaties aan huis of in de uitgebreid gefaciliteerde werkplaats. Mocht het nodig zijn, dan kunnen wij ook tijdelijk een vervangende machine neerzetten.

In de winkel staan wij paraat om u te adviseren of een oplossing aan te bieden. Onze klanten komen uit Putten en omstreken. Onze vaste relaties bestaan uit hoveniers, bouwbedrijven en agrarische ondernemers.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u gerust langs komen, bellen of e-mailen. Wij staan tot uw beschikking.

Ons Team:

Sabina
Eigenaar en medewerker administratie
Sabina stapte in 2001 in Oliehandel Van Drie VOF en was nauw betrokken bij alle ontwikkelingen. Van 2001 af heeft Sabina de touwtjes stevig in handen en zo is in 2007 het benzinestation aan de Roosendaalseweg overgenomen. Tevens kwam hiermee witgoed, tuin en park als nieuwe aanwinst om de hoek kijken, wat een nieuwe uitdaging voor Sabina was. Door diverse trainingen en cursussen heeft zij ruim ervaring opgedaan om de klant goede en diverse informatie te aan te bieden. Naast dit alles is Sabina vooral actief binnen de administratie, dit doet zij al sinds 2001.

Everart
Eigenaar, in- en verkoop, planning
Na het deelnemen in/ overnemen van Oliehandel Van Drie VOF is Everart degene geweest die al het werk heeft gedaan om aan de vraag van de klanten te voldoen. Hij weet goed met klanten om te gaan. Nadat in 2007 het tankstation en de winkel aan de Roosendaalseweg zijn overgenomen, heeft Everart de dagelijkse leiding binnen DTS Putten BV op zich genomen en is hij degene die u bijna elke (hoe divers ook) vraag binnen ons vakgebied kunt stellen. Everart heeft tevens trainingen en cursussen gevolgd om informatie te geven over ons aanbod aan witgoed, tuin- en parkmachines, gereedschappen en onze servicedienst.

Henri
Monteur (witgoed, tuin- en parkmachines)
Henri was al enkele jaren bij de oude eigenaar in dienst en heeft diverse jaren ervaring als monteur. Binnen ons bedrijf verzorgt Henri reparaties aan tuin- en parkmachines, echter is zijn specialisatie de witgoedafdeling. Henri is tevens gecertificeerd Miele-reparateur, Siemens-select service monteur en is ook ons vaste gezicht van de servicedienst van de zaak. Henri weet wat te doen met de wensen van de klanten en heeft altijd een woordje voor de klant klaar.

Myron

Monteur (witgoed, tuin- en parkmachines)

Myron is sinds 2016 in ons team gekomen ter ondersteuning van onze monteurs. Hij werkt veel aan witgoed en is Siemens-select service monteur. Daarnaast repareert hij alle verschillende soorten robot maaiers. Deze leergierige jongen staat voor u klaar voor allerlei vragen op het gebied van techniek.

Karin
Parttime administratief medewerkster
Karin is sinds 2009 bij DTS Putten gekomen ter ondersteuning van de administratie. Karin is een sterke schakel in de administratie door haar jarenlange ervaring op het gebied van administratie en ordenen van de cijfers. Karin verzorgt op parttime basis de debiteuren en crediteuren. Mocht u bellen of gebeld worden over een rekening, dan is de kans groot dat Karin u te woord staat.